مدرسه علمیه صدیقه کبری گلپایگان

  • خانه 
  • تماس  
  • ورود 

تجربه های خانه داری

26 اردیبهشت 1391 توسط شکروی

میوه و سبزیجات تازه

سبزیها و میوه ها را هرقدر تازه تر مصرف کنید ، ویتامین و املاح بیشتری به بدنتان می رسد به خصوص ویتامین “c” که پس از پنج روز کاملا از بین می رود.اگر بتوانید میوه و سبزی را روز به روز مصرف کنید خیلی بهتر است.

اثر آب روی گوشت

آب به گوشت آسیب می زند. از این رو بهتر است مواد غذایی به ویژه انواع گوشت ها را پس از شستن ، خرد کنید. به این ترتیب از خروج بیش از حد مواد مغذی و ویتامین های محلول در آب این مواد جلوگیری می کنید . زیرا این مواد هر بار پس از شستشو ، از قطعات خرد شده گوشت خارج می شود، و کاهش ارزش غذایی این منبع گرانبها را خواهد داشت.

پیاز

پیاز دارای اسانسی است که بر اثر پختن از بین می رود. اثر درمانی آن نیز مربوط به ترکیبات گوگرد دار و ویتامین های آن است. پیاز نیز مانند سیر خاصیت ضد عفونی کننده دارد . این سبزی سودمند متحرک، ضد انگل و معالج بیماری قند استو با توجه به ویتامین “c"موجود در آن از بیماری اسکور بوت جلوگیری می کند.

منبع : ماهنامه اجتماعی، فرهنگی آشنای خانواده اسفند 1379

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: خانواده, نکات خانه داری لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

دی 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

مدرسه علمیه صدیقه کبری گلپایگان

  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع
  • اجتماعی
  • دانستنیها
    • نکات خانه داری
    • راهنمای تغذیه و رژیم درمانی
  • مذهبی
    • اثرات درمانی دعا
    • فاطمه سلام الله علیها، بانوی برتر
    • آخرالزمان
    • حدیث
    • اسلام و سلامتی
  • پند های کوتاه و آموزنده
  • خانواده
    • همسر داری
    • تربیت فرزند
    • نکات خانه داری
  • نکات ریز اینترنتی

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس